Arno

Elektromonteur Arno ging voor een klant drie weken naar Amerika

Hij kwam zaterdag terug uit Amerika, waar hij tweeënhalve week verbleef om de verbouwing van een machinepark van een pizzaproducent te coördineren. Dit in opdracht van een klant die hem via TSL Leerdam inhuurde. Maandag ging hij alweer aan de slag met zijn normale werk hoewel de jetlag nog nazindert.

Van Zoelen werkt sinds september 2009 voor Leo Verkerk. Hij kwam terecht bij TSL Leerdam nadat hij onder druk van de recessie zijn baan kwijtraakte. “Leo deed me een goed aanbod, met uitdagend en leuk werk.”

‘TSL Leerdam bood me uitdaging en leuk werk’

En leuk vindt Arno: sleutelen. “Er moeten wel bouten en moeren in de machines zitten. Iets fysieks.” Arno kwam via TSL al bij verschillende bedrijven terecht, voornamelijk in de foodsector.

Voor een klant – die machinale oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor de voedselverwerkingsindustrie – kreeg hij de opdracht naar Amerika af te reizen met een collega, om een machinepark om te bouwen voor een pizzaproducent die met ander deeg aan de slag wil.

Makkelijk was de Amerikaanse klus niet. Dagen van twaalf uur op een dag zijn normaal. “Je werkt daar niet van negen tot vijf, het werk moet zo snel mogelijk af. We hebben daar nog middenin de nacht een elektriciteitskast verbouwd.” En alle ingrepen moeten voldoen aan tal van regels, waaronder strikte hygiëne-eisen. Maar boven alles is het vooral een fikse verrijking van zijn werkervaring. “Ik zie het wel als een aanvulling van mijn cv.”

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar

0345 - 632936

of mail naar info@tslbv.com.

TSL Leerdam zorgt voor

  • Een vast (onbepaald) arbeidscontract
  • Doorgroeimogelijkheden    
  • Een goed salaris (CAO kleinmetaal)
  • Een auto van de zaak
  • Stipte betaling van het salaris
  • Uitdagende projecten (ook in het buitenland)
  • (bij)scholing
wij werken o.a. voor
Innovatec
TATA
Greefa