Rob

Begonnen als helikoptermonteur bij de Luchtmacht, sinds 2007 in dienst van TSL

Bij het Veenendaalse NN Netherlands bv is Rob  ‘one of the guys’. Natuurlijk: zijn collega’s grappen weleens over de met TSL-stickers beplakte Peugeot waar Rob elke morgen mee het terrein op draait. “Misschien moet ik ook maar bij TSL gaan werken, hoor je dan.”

Collegiale geintjes. “Ik ben niet zo moeilijk, als ik maar niet met de nek word aangekeken en ik mijn werk kan doen, vind ik het al snel prima.” De Beer werkt al sinds 2010 – namens TSL Leerdam – in Veenendaal, waar het grootse NN plaatwerkproducten en rollagers produceert voor de lagerindustrie en de automotive industrie.

‘Ik ben hier one of the guys’

Hij werd in eerste instantie ingeschakeld om een lijn van ruim twintig machines aan een revisie te onderwerpen. Maar dit groeide al snel uit tot meer dan alleen dat project. “Als één van de machines niet stilgezet kon worden en ik dus niet verder kon, werd ik ergens anders voor gevraagd.” Zodoende maakte Rob rap kennis met het team en het machinepark van NN. “Op een gegeven moment kom je op een punt dat je bijna net zoveel of meer weet dan de jongens die hier rondlopen.”

Op dit moment werkt hij in de zogenoemde kelder van het bedrijf aan een nieuw project. Doel: vochtproblemen die ontstaan bij het ontvetten van de lagerrollen oplossen. Dit vergt een fikse aanpassing van de huidige machines. Rob – begon zijn carriere als helikoptermonteur bij de luchtmacht – haalt er zijn schouders over op. “Een machine is een machine. Overal zitten bouten in. Overal zitten moeren op. Als ik het uit elkaar haal, krijg ik het ook wel weer in elkaar.”

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar

0345 - 632936

of mail naar info@tslbv.com.

TSL Leerdam zorgt voor

  • Een vast (onbepaald) arbeidscontract
  • Doorgroeimogelijkheden    
  • Een goed salaris (CAO kleinmetaal)
  • Een auto van de zaak
  • Stipte betaling van het salaris
  • Uitdagende projecten (ook in het buitenland)
  • (bij)scholing
wij werken o.a. voor
Innovatec
TATA
Greefa