13.12.2014
Heftruckcursus
Heftruckcursus
Heftruckcursus
Heftruckcursus
1
2
3
4

Heftruckcursus

TSL Leerdam streeft er altijd naar om zo hoog mogelijk opgeleid personeel in dienst te hebben.

Daarbij horen tal van cursussen en andere opleidingen. Tien van onze medewerkers hebben afgelopen zaterdan (13 december j.l) bij Helmond-heftrucks in Culemborg een heftruckcursus gevolgd. Van behendigheid tot veilig omgaan met het materieel. Van de laatste snufjes op het gebied van technologie tot kennis over stabiliteit en veiligheid. Aan het einde van deze dag ging iedereen met een behaald certificaat naar huis.

Een verslag van 1 van de cursisten;

"De cursus begon met een theoriegedeelte, een presentatie van verschillende filmpjes waarin duidelijk werd gemaakt wat de gevaren en risico's zijn bij het besturen van een heftruck. Denk daarbij aan het controleren van de remmen, de verlichting, mogelijke lekkages, de staat van onderhoud van de heftruck tot zelfs het controleren van de claxon. Zodat je veilig aan de slag kan gaan. Tijdens het tweede gedeelte van de cursus moesten we een examen afleggen over hetgeen we die ochtend hadden geleerd. Als laatste onderdeel was alle theoretische kennis omzetten naar vaardigheden in de praktijk. Er was een parcours uitgestippeld en we moesten pallets verplaatsen en zware materialen uit stellingen tillen en ergens anders weer neerzetten. Nadat iedereen dit gedeelte had afgerond was het nog even spannend maar alle cursisten zijn geslaagd!"

TSL Leerdam is erg trots op de geslaagde cursisten. In de toekomst zullen we ervoor zorgdragen dat al onze medewerkers zo goed mogelijk worden bijgeschoold in hun vakgebied. Want TSL Leerdam staat ook in 2015 garant voor goed en geschoold vakpersoneel.

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar

0345 - 632936

of mail naar info@tslbv.com.

TSL Leerdam zorgt voor

  • Een vast (onbepaald) arbeidscontract
  • Doorgroeimogelijkheden    
  • Een goed salaris (CAO kleinmetaal)
  • Een auto van de zaak
  • Stipte betaling van het salaris
  • Uitdagende projecten (ook in het buitenland)
  • (bij)scholing
wij werken o.a. voor
Innovatec
TATA
Greefa