TSL Leerdam is zuinig op zijn personeel

Zuinig zijn op je personeel. Dat is het motto van TSL Leerdam directeur-eigenaar Leo Verkerk. “Mijn monteurs zijn mijn visitekaartje.” Zijn bestand van ruim vijftig mensen bevat personeel met uiteenlopende vaardigheden: van hoofdmonteurs, onderhouds-, montage- en storingsmonteurs tot tekenaars, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde lassers, frezers en draaiers.

Ze springen in bij bedrijven die kampen met storingen in hun machinepark. Of assisteren bij het verhuizen of reviseren van de technische apparatuur. Verkerk stimuleert zijn personeel regelmatig om hun technische kennis nog verder uit te breiden. Bijna de helft van zijn mensen volgt elk jaar dan ook een cursus, om zo de aanwezige knowhow actueel te houden. Inmiddels heeft TSL Leerdam gewerkt voor meer dan honderd bedrijven in tal van sectoren, waaronder de food- en verpakkingssector, maar ook de beton- en asfaltindustrie en de machinebouw.

'Mijn monteurs zijn mijn visitekaartje'

Verkerk verwacht meer dan alleen technisch vernuft van zijn mannen, hij eist ook een fikse dosis flexibiliteit en zelfredzaamheid. Zodat klanten zo min mogelijk omkijken hebben naar de van TSL ingehuurde werkkrachten. Lange tijd richtte Verkerk zich onder meer daarom specifiek op 30plussers. “Die hebben vaak al een aantal jaren werkervaring, weten hoe het is om samen met andere mensen te werken.” Om in te springen op de schaarste op de technische arbeidsmarkt, zoekt TSL Leerdam nu steeds meer naar jonge technische talenten met een mechatronica-opleiding.

Kwaliteit is een even clichématig als waar sleutelwoord bij TSL Leerdam. Verkerk staat er zelf nog weleens van te kijken. Hoeveel van zijn mensen inmiddels al voor langere tijd – soms al meerdere jaren –  aan de slag zijn bij hetzelfde bedrijf. “Dat had ik niet verwacht. Je ziet dat bedrijven dus duidelijk voor de kwaliteit gaan.”

Verkerk hecht ook veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten. Om de twee, drie weken doen wij polshoogte bij de bedrijven die ons hebben ingeschakeld. “Ik wil een vertrouwensband opbouwen met mijn klanten. Dus halverwege een project even binnenstappen, om te zien of alles naar wens verloopt. En zo niet, dan kan ik meteen ingrijpen.”

WAT DOET TSL LEERDAM

  • MACHINEONDERHOUD
  • STORINGSDIENSTEN (OOK IN PLOEGENDIENST)
  • MACHINEBOUW
  • DEMONTAGE, VERHUIZING EN IN BEDRIJF STELLEN PRODUCTIELIJN
  • ONDERHOUDSSTOP
  • REVISIE OF MODIFICATIE MACHINES

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar

0345 - 632936

of mail naar info@tslbv.com.

wij werken o.a. voor
Innovatec
TATA
Greefa