Alleen kwaliteit telt!

In april 2007 besloot Leo Verkerk voor zichzelf te gaan beginnen. Gepokt en gemazeld als hoofd technische dienst bij een grote conservenfabriek zag hij dat veel bedrijven wel investeren in machines, maar te weinig in goed personeel. Hij voorzag een gat in de markt. Na 1,5 jaar waren er al 28 medewerkers werkzaam voor TSL. Veelal mensen die Leo kende uit zijn grote netwerk.

Kwaliteit was en is het handelsmerk van Leo. Hij neemt voornamelijk ervaren monteurs in dienst, die niet voor elk wissewasje bellen, maar die hun eigen broek ophouden. Ze moeten flexibel zijn, in de ploegendiensten willen werken en uitstralen of dat het hun eigen bedrijf is. Alle monteurs hebben een contract voor onbepaalde tijd, een auto van de zaak en de mogelijkheid om jaarlijks bij te scholen, zodat ze up to date blijven in de snel veranderende technische wereld.

In 2012 zijn er binnen TSL ook drie junior monteurs aangenomen om zodoende te werken aan het chronisch tekort van technici in de nabije toekomst. Een mechatronica opleiding is voor deze jonge groep monteurs een must. Op dit moment werken er zo'n 45 monteurs in de grotere productiebedrijven uit de voedingsmiddelen-, verpakkings- en de metaalbewerkingsindustrie.

Ondertussen is TSL ook NEN 4400-1 en VCA gecertificeerd en voldoet daarmee aan de eisen wat betreft afdrachten loonheffingen en omzetbelasting en op het gebied van veiligheid.

WAT DOET TSL LEERDAM

  • MACHINEONDERHOUD
  • STORINGSDIENSTEN (OOK IN PLOEGENDIENST)
  • MACHINEBOUW
  • DEMONTAGE, VERHUIZING EN IN BEDRIJF STELLEN PRODUCTIELIJN
  • ONDERHOUDSSTOP
  • REVISIE OF MODIFICATIE MACHINES

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar

0345 - 632936

of mail naar info@tslbv.com.

wij werken o.a. voor
VSI
Agristo
TATA
Greefa